Voiko kattoremontin tehdä talvella?

Lyhyesti: kyllä voi ja kannattaakin!

Pitkästi: Vaikka kattoremontin teko talviaikaan voi tuntua epäloogiselta, on se mitä parhain aika kattoremontin toteuttamiseen. Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin, miksi. Kattoremontin toteuttaminen talvella tarjoaakin monia etuja, joita kannattaa harkita, kun suunnittelet kattosi päivittämistä.

Kylmä ei ole este, vaan etu:

Pohdit ehkä, vaikeuttaako talven kylmyys kattoremontin tekoa. Kuitenkin modernit materiaalit ja tekniikat, joita Rakennuspalvelu Körköllä käytämme, mahdollistavat kattotyöt myös kylmemmällä ilmalla. Pakkasilma on myös remonttia helpottava tekijä: katto on huomattavasti helpompi suojata lumi- kuin vesisateelta, joten riskit ovat talviaikaan pienemmät.

Nopeammat aikataulut:

Talvella saat meiltä kattoremonttisi myös nopeammin, sillä useat kodinomistajat lykkäävät remonttejaan kevääseen ja kesään. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden saada huippuosaajat työskentelemään projektillesi nopeammin ja joustavammin. Ehkä haluat kesällä käyttää aikasi huolettomaan olemiseen ennemmin kuin tarjousten kilpailuttamiseen, aikatauluista sopimiseen ja itse remonttiin? Kesä on rakennusalalla suurinta sesonkia ja ottamalla meihin yhteyttä jo nyt, säästyt odottamiselta ja turhalta stressiltä.

Lisää eristystä ja energiatehokkuutta:

Kattoremontin yhteydessä voit parantaa kattosi eristystä. Tämä ei ainoastaan lisää talon energiatehokkuutta vaan myös auttaa säästämään lämmityskustannuksissa. Lisäksi täytyy muistaa, että kattoremontti on aina ennaltaehkäisyä vesivahingoille.

Yhteenveto:

Vaikka kattoremontti talvella voi vaikuttaa epätavalliselta valinnalta, se tarjoaa useita etuja, jotka voivat tehdä siitä sinullekin juuri oikean vaihtoehdon. Nopeammat aikataulut, vesivahinkojen ennaltaehkäisy ja parempi lämmöneristys ovat vain muutamia syitä, miksi kannattaa harkita kattoremontin toteuttamista talvella. Lisäksi voit nauttia uudesta katon tuomasta turvasta ja mukavuudesta ennen kuin kevään myrskyt saapuvat.

Mikäli kattoremontti on sinulle ajankohtainen seuraavan vuoden sisällä, ota yhteyttä meihin ja katsotaan, miten saataisiin räätälöityä sinulle paras remonttikokonaisuus!