Tarinamme

Rakennuspalvelu Körkkö Oy

“Perustin Rakennuspalvelu Körkkö Oy:n vuonna 2022. Ennen oman yrityksen perustamista työskentelin parikymmentä vuotta talonrakennuksen ja kattoremonttien parissa työntekijänä. Kädenjälkeäni on nähtävissä muun muassa sadoilla katolla ympäri Suomea. Neljä viimeistä vuotta työskentelin työnjohdollisissa tehtävissä kattoalan yrityksessä Pohjois-Savossa. Nuo vuodet olivat minulle erinomainen koulu projektinhallintaan sekä ihmisten johtamiseen. Rakennuspeltisepän ammattitutkinnon suoritin vuonna 2018.

Halu vähentää reissutöitä ja olla enemmän perheen kanssa, sekä halu palvella Hankasalmen ja ympäryskuntien asukkaita ja yrityksiä saivat minut perustamaan oman yrityksen. Minulle on tärkeää myös se, että pystyn työllistämään muita. Tällä hetkellä minulla on palkkalistoilla kolme työntekjiää lisäkseni.

Työn ulkopuolella viihdyn perheen ja kavereiden kanssa, kalalla ja veneilyharrastuksen parissa.”

Taneli Körkkö, toimitusjohtaja

Toimintatapamme

Tyytyväinen asiakas kaiken keskiössä

Asiakkaan palvelu parhaalla mahdollisella tavalla on meille tärkeää aina ensimmäisestä yhteydenotosta projektin päättymiseen saakka. Esimerkiksi saat aina sinulle räätälöidyn tarjouksen, jonka käymme yhdessä läpi ja johon saat kaikessa rauhassa ilman painostusta tutustua. Sama tiimi työskentelee luonasi remontin alusta loppuun ja kertoo joka päivä kuulumiset remontin etenemisestä. Teemme työtä hymyssä suin ja positiivisella meiningillä.

Moitteeton laatu syntyy osaamisesta

Meillä tärkeää on se, että työn jälki on erinomaista. Vuosien tuoma kokemus tuo meille ymmärrystä esimerkiksi siitä, miten vanhan talon kattoremontissa tulee huomioida rakenteissa olevat heitot, kun talossa ei ole “yhtään suoraa kohtaa”. Huolehdimme siitä, että kaikki on tehty viimeisen päälle ja voit uskoa, että myös naapurisi ihastelevat lopputulosta!

Töissä pitää olla mukavaa

Hyvät, osaavat ja sitoutuneet työntekijät ovat yrityksen olemassaolon ja menestyksen perusta. Meillä työntekijöistä välitetään, heille annetaan vastuuta ja pyritään huomioimaan myös pienillä arjen hyvinvointia lisäävillä asioilla. On tärkeää, että jokaisella on hyvä olla töissä.

Haluamme olla menossa mukana

Yrityksenä on mahdollisuus tehdä hyvää sponsoroinnin kautta. Rakennuspalvelu Körkkö on mukana sponsoroimassa lasten, nuorten ja aikuisten urheilua. Olemme tukemassa mm. Hankasalmen Hangan pesistoimintaa, EVR-Racingin nuoria snowcross-tähtiä Vilhoa ja Taavia sekä hankasalmelaista voimamieskilpailija Jarkko “Jamo” Malista.