Rakennuspalvelu Körkkö on Hyväksytty Ruukki Kumppani!

Minulla on ilo kertoa, että olemme solmineet Ruukin kanssa virallisen yhteistyökumppanuuden. Kun vuonna 2024 tuli aika uusia pellintoimituksen vuosisopimuksia, olimme tilanteessa, jossa myös toinen suuri pellintoimittaja olisi halunnut meidät yhteistyökumppanikseen. Meidän oli kuitenkin helppo tarttua Ruukin tarjoamaan kumppanuussopimukseen, sillä sen avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Ruukki on pitkän linjan luotettava toimija ja myös oman alansa edelläkävijä. Yli 60 vuoden kokemus puhuu puolestaan. Itse olen aikanaan palkkatöissä ollessani tehnyt Ruukin kanssa neljän vuoden ajan hyvää yhteistyötä. Oman yrittäjyyden alkutaipaleelta saakka olen myös käyttänyt Ruukin tuotteita asiakaskohteissa, koska niiden laatu on ensiluokkaista, ja lisäksi yhteistyö Ruukin kanssa on toiminut myös yrittäjän näkökulmasta erinomaisesti. Tiesitkö muuten, että lähes joka toinen suomalainen asuu Ruukki-katon alla?

Yhteistyömme toimii siten, että kaikki meidän asiakkaillemme tekemämme katot toteutetaan kilpailukykyiseen hintaan Ruukin tuotteilla. Mikäli tämän alueen asiakas puolestaan täyttää yhteydenottolomakkeen Ruukin nettisivuilla, välittyy yhteydenottopyyntö minulle, ja minä otan yhteyttä asiakkaaseen. Näin pääsemme yhdessä suunnittelemaan parhaan mahdollisen kokonaisuuden asiakkaan tarpeisiin. 

Meille pienenä rakennusalan yrityksenä on kunnia päästä Ruukin kumppaniksi.

Ja kumppanuus on jo kantanut hedelmää: näin kesän korvalla meillä alkaa olla todella vilkasta. Töitä painetaan tällä hetkellä viiden miehen voimin. Jos vielä haluat tälle kesälle kattoremonttia, niin oikea aika soittaa 0413128536 on nyt! Pian alamme myymään jo syksyn ja tulevan talven urakoita.

Tässä vaiheessa myös kiitokset kaikille asiakkaillemme alkuvuoden aikana ja oikein hyvää kesää kaikille!

– Taneli