Kattoremontti Suonenjoki

Hoidamme kattoremonttisi sujuvasti ja luotettavasti

Olemme paikallinen peltikattojen asiantuntija ja täyden palvelun kattoliike niin kotitalouksille, taloyhtiöille kuin yritysasiakkaillekin.

Toimialueenamme: Hankasalmi, Konnevesi, Lievestuore, Sumiainen, Suonenjoki, Laukaa, Pieksämäki

 • ‌Korkealaatuiset materiaalit
 • Ammattitaitoinen henkilöstö
 • Kilpailukykyiset hinnat

Laadukas katto sinulle helpolla tavalla

Laadukas peltikatto kestää seuraavat 50 vuotta, kun katon rakenne toteutetaan oikein ja valitaan oikeat materiaalit. Toteutamme katon rakenteen aina siten, että ilma pääsee kiertämään kunnolla. Käytämme vain parhaita materiaaleja varmistaaksemme kestävät ja pitkäikäiset ratkaisut. Yhteistyökumppaninamme toimii kotimainen Ruukki, joka toimittaa suoraan meille kaikki pellit, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.

Hoidamme kattoremontissasi myös rakennuspeltisepän työt kuten piipun pellitykset, piipunhatut ja peltilistojen asennukset. Saat kaiken yhdessä paketissa, eikä sinun tarvitse tuhlata aikaasi kattoremontin eri osa-alueiden tai materiaalihankintojen kilpailuttamiseen ja koordinointiin.

Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia

Asiakkaamme kiittävät meitä erityisesti työn laadusta, ja siitä, että räätälöimme ratkaisut aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Pelaamme reilua peliä ja tärkeintä meille on rakentaa kokonaisuus, joka on sinulle mahdollisimman toimiva ja kustannustehokas. Pidämme sinut ajan tasalla remontin etenemisestä päivittäin, ja vastaamme kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Usein kysyttyä muista rakennusalan töistä

Annetaan toimitusjohtajamme Tanelin kertoa:

 1. Jätä yhteydenottopyyntö, soita tai laita sähköpostia, Otan sinuun yhteyttä muutaman arkipäivän sisällä.
 2. Tulen luoksesi, kartoitan tarpeesi ja toiveesi sekä kiipeän katolle ottamaan mitat tarjouksen laskemiseksi. Kartoituskäynti on maksuton.
 3. Toimitan sinulle kirjallisen tarjouksen viimeistään kahden viikon sisällä käynnistäni. Saat tutustua rauhassa tarjoukseen, jonka jälkeen voimme vielä yhdessä käydä sen kohta kohdalta läpi.
 4. Hyväksyttyäsi tarjouksen työt voivat alkaa! Sinun ei tarvitse remontin aikana huolehtia mistään ja voit jatkaa asumista normaaliin tapaan.
 5. Maksat laskun ja kattohuolesi ovat ohi seuraavat 50 vuotta!

Kattoremontin hintaan vaikuttaa moni asia:

 • katon koko
 • valittu rakenne
 • materiaalit: laatuluokka, pinnoite, haluttu profiili eli katon ulkonäkö
 • kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät
 • jätehuolto: kierrätätkö itse vai kierrätämmekö kaiken puolestasi
 • mahdolliset omat materiaalit, esimerkiksi asiakkaan oma puutavara
 • lisätyöt: mahdolliset puuosien korjaukset, eristeiden vaihto jne.

Meillä ei ole valmista hinnastoa, sillä räätälöimme tarjouksen aina asiakaskohtaisesti, jotta maksat vain siitä, mitä oikeasti tarvitset. Avaamme myös tarjouksen sinulle kohta kohdalta, jotta sinun on helpompi verrata sitä myös muihin mahdollisiin tarjouksiin.

Meidän kauttamme on mahdollisuus hakea rahoitusta Osuuspankilta.

Kattoremontista voi saada kotitalousvähennystä ja se kannattaakin ehdottomasti hyödyntää. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuodessa on 2 250 euroa ja vähennys on 40 % työn osuudesta.

Esimerkiksi omakotitalon kattoremontti kestää 1-2 viikkoa.

Kattoremontin voi tehdä mihin aikaan vuodesta tahansa. Talvi on erinomaista aikaa kattoremontille, sillä katto on helpompi suojata lumelta kuin vesisateelta.

Pyydä tarjous

Jätä yhteydenottopyyntö, soita 041 312 8536 tai laita sähköpostia info@rakennuspalvelukorkko.fi. Otan sinuun yhteyttä muutaman arkipäivän sisällä.