Julkisivuremontit

Helppo ja huoleton julkisivuremontti

Julkisivuremontti on talon kasvojenkohotus, joka parantaa myös lämmöneristystä ja pidentää talon käyttöikää. Palvelumme sinulle on kokonaisvaltaista: puramme, tarkastamme eristeiden kunnon ja hoidamme tarvittaessa lisäeristyksen, asennamme tuulensuojalevyt ja koolaukset ja paneloimme tai teemme lomalaudoituksen. Saat joko täysin valmista, viimeisteltyä pintaa tai valmiiksi pohjamaalatun rakennuksen.

Myös ikkunoiden asennus sekä viimeistelytyöt

Meiltä saat myös ikkunoiden vaihdon ja asennustyöt sekä kaikki ulkoverhouksessa tarvittavat rakennuspeltisepän palvelut. Yhteistyökumppaninamme ikkunatoimituksissa toimii hankasalmelainen Tapijola Ikkunat ja esimerkiksi ikkunoiden vesipellit teemme käsityönä toimitiloissamme Hankasalmen Ristilässä.

Hoidamme kaikki työt tarkasti ja ripeästi. Huolellinen työnjälki on meille kunnia-asia.

Toimialueenamme: Hankasalmi, Konnevesi, Laukaa, Äänekoski
Suonenjoki, Pieksämäki

Usein kysyttyä julkisivuremonteista

 1. Jätä yhteydenottopyyntö, soita tai laita sähköpostia, Otan sinuun yhteyttä muutaman arkipäivän sisällä.
 2. Tulen luoksesi, kartoitan tarpeesi ja toiveesi sekä otan tarvittavat mitat tarjouksen laskemiseksi. Kartoituskäynti on maksuton,
 3. Toimitan sinulle kirjallisen tarjouksen viimeistään kahden viikon sisällä käynnistäni. Saat tutustua rauhassa tarjoukseen, jonka jälkeen voimme vielä yhdessä käydä sen kohta kohdalta läpi.
 4. Hyväksyttyäsi tarjouksen työt voivat alkaa! Sinun ei tarvitse remontin aikana huolehtia mistään ja voit jatkaa asumista normaaliin tapaan.
 5. Maksat laskun ja ihastelet työn lopputulosta ainakin seuraavat kymmenen vuotta.

Julkisivuremontin hintaan vaikuttavia tekijöitä:

 • rakennuksen koko
 • panelointi vai lomalaudoitus
 • materiaalit ja viimeistely
 • jätehuolto: kierrätätkö itse vai kierrätämmekö kaiken puolestasi
 • mahdolliset omat materiaalit, esimerkiksi asiakkaan oma puutavara
 • lisätyöt: eristeiden vaihto / lisäeristys jne.

Meillä ei ole valmista hinnastoa, sillä räätälöimme tarjouksen aina asiakaskohtaisesti, jotta maksat vain siitä, mitä oikeasti tarvitset. Avaamme myös tarjouksen sinulle kohta kohdalta, jotta sinun on helpompi verrata sitä myös muihin mahdollisiin tarjouksiin.

Meidän kauttamme on mahdollisuus hakea rahoitusta Osuuspankilta.

Remontista voi saada kotitalousvähennystä ja se kannattaakin ehdottomasti hyödyntää. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuodessa on 2 250 euroa ja vähennys on 40 % työn osuudesta.‌

 • Osaaminen ja paikallistuntemus: meillä on yli 20 vuoden kokemus rakennusalalta, ja olemme erikoistuneet kattotöihin ja ulkoverhouksiin.
 • Selkeä ja edullinen hinnoittelu: Meillä ei ole piilokuluja. Saat aina selkeän kustannusarvion ennen työn aloittamista. Tarjouksen sinulle tekevä Taneli on itsekin kokenut talonrakentaja, ei pelkkä myyjä, joten sinulla on käytössäsi asiantuntija aina ensimmäisestä yhteydenotosta projektin loppuun saakka.
 • Asiakaspalvelu: Jokainen asiakas on meille tärkeä ja arvokas, ja haluamme toimia aina asiakkaan parhaaksi. Meillä on töissä mukavaa ja kuulemamme mukaan se välittyy myös asiakkaalle – meidän kanssa on mukava tehdä yhteistyötä!

Pyydä tarjous julkisivuremontista

Jätä yhteydenottopyyntö, soita 041 312 8536 tai laita sähköpostia info@rakennuspalvelukorkko.fi. Otan sinuun yhteyttä muutaman arkipäivän sisällä.