Julkisivuremontilla lisää asumismukavuutta ja säästöä lämmityskuluihin

Kimmo ja Linda Pelliselle Hankasalmen kirkonkylälle tehtiin Rakennuspalvelu Körkön toimesta uusi ulkoverhoilu lokakuussa 2023. Kimmo kertoo remontista näin:

“Suunnittelimme Lindan kanssa ulkovuoriremonttia ja laitoin yhteensä viiteen eri paikkaan tarjouspyynnöt. Tanelin tarjous oli sekä paras että edullisin. Tarjous oli selkeä ja ymmärrettävä. Taneli osasi auttaa meitä myös sopivan laudoituksen valitsemisessa. Emme halunneet vanhaan rintamamiestaloon liian modernin näköistä ulkovuorta, ja omien vaihtoehtojemme ulkopuolelta Taneli suosittelikin meille hieman leveämpää 145 mm paneelia, joka kunnioittaisi vanhan talon henkeä. Se oli loistava valinta.”

Valmis ulkoverhous vain kahdessa viikossa

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovittiin aikataulu remontille. Päivää ennen remontin alkua Körkön porukka toi telineet pihaan, ja työt alkoivat sovitusti silloin, kun oli luvattu.

Itse otin noille kahdelle remonttiviikolle lomaa ja olin remontissa kantoapuna ja keittelemässä pojille kahvia. Heidän kanssaan oli mukava tehdä hommia ja täytyy sanoa, että parempaa asiakaspalvelua ei saa – heidän kanssaan oli helppo jutella työpäivien lomassa, ja vaikka juteltiin, hommat eivät missään vaiheessa pysähtyneet. Remontti ei vaikuttanut millään tavalla arkeemme ja esimerkiksi iltavuorolainen pystyi aamulla nukkumaan ihan rauhassa pitkään – ja päiväunetkin onnistuivat ihan huoletta!

Taneli lupasi, että ulkoverhous olisi valmis kahdessa viikossa – ja se piti, mitä luvattiin. Meillä oli palvelupaketti, joka sisälsi kaiken, Körkön väki hoiti myös roskalavan pihaan sekä remontin päätyttyä jätteiden viemisen pois. Itselle jäi vain sähkömiehen ja putkimiehen tilaaminen remontin valmistuttua.

Julkisivuremontti näkyy ulos ja vaikuttaa sisätiloissa

Pojat tekivät pirun siistiä jälkeä. Olemme lopputulokseen enemmän kuin tyytyväisiä. Taloon laitettiin uudet 2,5 cm Leijona-tuulensuojalevyt ja talon lämmöneritys parani kertaheitolla: ikkunoista ei enää vedä ja lämmityskulut ovat pienentyneet. Hyvä puoli on myös se, että ohiajavien autojen äänet eivät kuulu enää sisälle samalla tavalla kuin ennen. Asumismukavuus parani kertaheitolla!

Suosittelemme Rakennuspalvelu Körkköä ikään ja sukupuoleen katsomatta jokaiselle, joka miettii mitä tahansa rakentamiseen tai remontointiin liittyvää projektia!”

“Olemme lopputulokseen enemmän kuin tyytyväisiä.” — Kimmo Pellinen

Remontti pähkinänkuoressa:

Kohde: 1958 rakennettu rintamamiestalo
Mitä tehtiin: vanhan ulkoverhouksen poisto, 25 mm Runkoleijona-tuulensuojalevy, koolaus, uusi asiakkaan toivomaan sävyyn pohjamaalattu paneeli sekä Steni Sokkelilevyt.
Kesto: 2 viikkoa
Hauska yksityiskohta: vanhaa ulkovuorta purkaessa seinän välistä löytyivät jonkun vanhat alushousut.

Onko sinulla tarvetta julkisivuremontille, kattoremontille, rakennuspeltisepälle tai mielessäsi jotain muuta rakentamiseen ja remontointiin liittyvää? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!